SELNES ENEBOLIG MED GARASJE

Velkommen til Selnes Enebolig med garasje

Den første eneboligen i Selnes-serien har en ekstra kvalitet som mange setter stor pris på. Den tilknyttede garasjen gir bilen beskyttelse mot vær og vind, samt kjærkommen lagrings-plass til for eksempel ski, sykkel og andre nødvendigheter i et hushold.

Over garasjen er det tegnet inn en flott og romslig balkong som familien kan benytte seg av på fine dager. Her er det plass til et stort spisebord, møbler til å slappe av i eller en plass barna kan leke på en trygg avstand fra bl.a biltrafikk. Deler av balkongen er også under tak, slik at man kan sitte ute selv om det skulle falle noen dråper regn. Her kan man også plassere klesvasken om man liker å tørke klærne utendørs.

Eneboligen har også direkte utgang til uteområdet fra nederste etasje, som er perfekt for dem som liker å stelle med hage eller for barn som ønsker å leke utenfor men i det trygge åsynet til foreldrene. Det er også kort vei fra kjøkkenet til de som elsker å grille ute om sommeren, eller hele året om man ønsker det. I første etasje er det også en del av uteplassen som er overbygd som gjør det mulig og praktisk å tørke klær i usikkert vær, eller lagre ting som bør stå under tak for å ikke bli ødelagt av snø og regn.

2. ETASJE

I andre etasje til Selnes eneboligen har man fått til god utnyttelse av arealet og her finner man tre gode soverom, et stort bad og en deilig TV stue. Her er det for eksempel en perfekt etasje for barn som er kommet litt opp i skolealder. Her kan man være helt privat, ha full kontroll over sin egen TV og ha vennene sine på besøk.

Et av soverommene er av god størrelse og egner seg også godt som et foreldresoverom om man bare ønsker å benytte soverommet i denne delen av huset. Foreldresoverommet har også kort avstand til badet, noe som er meget praktisk. Etasjen oppe har også et stor bod hvor man kan lagre linklær, sesongklær og leker alt etter behov.

I tillegg til en stor og god TV stue, så vil etasjen utvides ytterligere under den varme årstiden med den store uteplassen man har direkte tilgang til fra fellesrommet. Her kan man slappe av i skjermede omgivelser, i fred fra naboer og trafikk, og nyte frisk luft og noen solstråler alene, eller sammen med de andre i familien.

BRA andre etasje: 73 m2

1. ETASJE

Eneboligen har hele fire soverom, noe som gir familien mye rom å spille på når man skal dekke de ulike behov og funksjoner. Ved inngangen i første etasje finner man det første soverommet som er av god størrelse og har et av de to badene i huset i den umiddelbare nærhet. Dette rommet kan egne seg til et foreldresoverom i en familie der det er barn i skolealder. Hvis man foretrekker å bare bruke soverommene oppe, er det ypperlig til et hjemmekontor og gjesterom, samt en plass man kan lagre litt ekstra saker.

I gangen mellom soverom og stue/kjøkken er det laget plass til et meget praktisk skap hvor man kan lagre lintøy, klær eller andre nødvendigheter. Skapplass får de færreste nok av i et hjem.

Den vinkelformede stuen og kjøkkenet gir et flott skille mellom de to sosiale sonene i første etasje, samtidig som at man har en hyggelig nærhet til hverandre når noen lager mat, at andre gjør lekser eller følger med på nyhetene. Rommet er også perfekt når man har gjester der man gjerne beveger seg mellom de to sonene med ulik funksjon-aliteter.

Tilgjengeligheten til uteplassen er kjærkommen for beboere i alle aldre. Store vindusflater fyller oppholdsrommene med lys og er med å øke livskvaliteten til beboere i hverdagen. Lys gir energi og hjelper på humøret til oss mennesker, og er dermed en viktig kilde til trivsel og hygge.

BRA første etasje: 73 m2 + garasje 26,2 m2

KJØKKEN

Systemhus leverer boliger med kjøkken fra kvalitetsleverandørene JKE Design, Sigdal og Drømmekjøkkenet. Din lokale forhandler velger ut den modellen og leverandøren som passer det lokale samarbeidet, beliggenhet og leveranse. Alle leverandørene har satt opp forhåndsprosjekterte kjøkken til alle boligene.

Kjøkkenet i de fire boligmodellene er nøye planlagt og plassert av erfarne kjøkkendesig- nere. Det er sørget for gode store arbeidsflater, fornuftig plassering av hvitevarer og at beboerne skal ha tilstrekkelig med lagringsplass.

Ved kjøp av boligen vil utbygger kunne gi kjøperne mulighet til å oppgradere til andre typer kjøkkenflater og benker innenfor det mulighetsrommet som er satt i planløsningen og prisbildet. Profesjonelle kjøkkenkonsulenter fra de respektive kjøkkenleverandørene vil kunne være tilgjengelig for å gjøre ønskelige endringer på kjøkkenet. Utbygger vil informere om hvilke valgalternativer som følger med kjøp av boligen.

BADEROM

Badene er laget som ferdige moduler fra Teknobad. Dette gjør at man har god kontroll på membraner, gjennomføringer og tekniske løsninger. Badekabinene er produsert med en støpt plate og veggene er bygget opp av sandwichelementer. Vann og avløp til kjøkken kobles også på badekabinen slik at alt som har med våtrom å gjøre ligger i denne enheten.

Alt utstyr er ferdig montert fra fabrikk og de løftes på plass og kobles sammen. Kabinene står over hverandre noe som fører til at man kun får et oppstikk for vann og et for avløp pr. 2 stk bad.

Badekabinene i 2 etasje på eneboligen og tomanns- boligen kan bestilles med badekar istedenfor dusjvegger. Alle badekabinene er helt like med små avvik på dørplasseringer og evt. fliser/innredning.