SELNES FIREMANNSBOLIG

Velkommen til Selnes Firemannsbolig

Selnes firemannsbolig et moderne bygg med en stram arkitektur. Som tomannsboligen har også firemannsboligen store homogene flater i samme farge og materialer. Mange av kvalitetene og funksjonalitetene har arkitekten valgt å fremheve med bruk av ulike farger og materialer. Skråtaket ivaretar både sikring mot vær og vind, samt at den gir boligen et utrykk som er både høyst moderne og tidløst på samme tid.

Alle fire leilighetene har tilgang til uteplasser av betydelig størrelse, noe som er en meget god kvalitet i et leilighetsbygg. Innsikten mellom naboene skjermes av skillevegger mellom leilighetene på begge sider av boligen.

Firemannsboligen gir beboerne praktiske løsninger i hverdagen. Hver av leilighetene har en carport hvor man kan plassere bilen i le for vær og vind. Sports boden er også løst på en optimal måte ved å plassere dem tett opp mot inngangspartiet til leilighetene slik at man har enkel tilgang både når man kommer fra utsiden og innsiden.

Inngangen til andre etasje er løst med en elegant trappeoppgang i et moderne fargespill. Leilighetene i andre etasje har også en praktisk balkont ved inngangen med god plass.

Firemannsbolig bakside

Planløsning

I firemannsboligen er arealet utnyttet særdeles godt. Praktiske planløsninger gir rom for en enkelere hverdag. Alt ligger i en naturlig flyt og i nærheten av hverandre. Gangen som skiller den private og den sosiale sonen tar i mot beboere og gjester på en flott måte. Den skjermer de sosiale og private sonene på en flott måte og man slipper og komme rett inn i stuen når man åpner døren fra utsiden.

Leilighetene har to gode soverom som utgjør den private sonen i huset. I den umiddelbare nærhet til soverommene og gang finner man boden, noe som gjør lagring av klær, sko og eventuelt sportsutstyr veldig praktisk.

Gangen er også av god størrelse og rommer et godt garderobeskap for å holde orden på yttertøy og sko ved inngangen. Gangområdet bidrar også til å holde uønsket støv og skitt vekk fra innesonene, noe som vil hjelpe på et bedre inneklima i boligen. badet gir plass til det leiligheten trenger av funksjonaliteter passende i våtrom og er romslig for en leilighet på denne størrelsen.

På kjøkkenet er det tilrettelagt til mye plass til lagring og arbeidsflater. Her er det også perfekt å ha et spisebord som man kan gjøre større etter behov. Fra stuen har man utgang rett til en balkong eller hage alt etter om man bor i første eller andre etasje.

BRA per boenhet: 79,3 m2 + sportsbod 5 m2

KJØKKEN

Systemhus leverer boliger med kjøkken fra kvalitetsleverandørene JKE Design, Sigdal og Drømmekjøkkenet. Din lokale forhandler velger ut den modellen og leverandøren som passer det lokale samarbeidet, beliggenhet og leveranse. Alle leverandørene har satt opp forhåndsprosjekterte kjøkken til alle boligene.

Kjøkkenet i de fire boligmodellene er nøye planlagt og plassert av erfarne kjøkkendesig- nere. Det er sørget for gode store arbeidsflater, fornuftig plassering av hvitevarer og at beboerne skal ha tilstrekkelig med lagringsplass.

Ved kjøp av boligen vil utbygger kunne gi kjøperne mulighet til å oppgradere til andre typer kjøkkenflater og benker innenfor det mulighetsrommet som er satt i planløsningen og prisbildet. Profesjonelle kjøkkenkonsulenter fra de respektive kjøkkenleverandørene vil kunne være tilgjengelig for å gjøre ønskelige endringer på kjøkkenet. Utbygger vil informere om hvilke valgalternativer som følger med kjøp av boligen.

BADEROM

Badene er laget som ferdige moduler fra Teknobad. Dette gjør at man har god kontroll på membraner, gjennomføringer og tekniske løsninger. Badekabinene er produsert med en støpt plate og veggene er bygget opp av sand- wichelementer. Vann og avløp til kjøkken kobles også på badekabinen slik at alt som har med våtrom å gjøre ligger i denne enheten.

Alt utstyr er ferdig montert fra fabrikk og de løftes på plass og kobles sammen. Kabinene står over hverandre noe som fører til at man kun får et oppstikk for vann og et for avløp pr. 2 stk bad.

Badekabinene i 2 etasje på eneboligen og tomanns- boligen kan bestilles med badekar istedenfor dusjvegger. Alle badekabinene er helt like med små avvik på dørplasseringer og evt. fliser/innredning.