VELKOMMEN TIL SELNES

Området

Selnes boligfelt ligger sentralt nord for Sortland sentrum. Denne delen av byen har de siste årene fått flere nye butikker og utvikler seg videre. Feltet ligger fint plassert med panorama utsikt mot Sortlands sundet og hurtigruten som passerer to ganger om dagen.

Det er kort avstand til tur-og skiterreng for de som liker å være ute i naturen. Man finner også alpinbakke i nærheten.

Utendørs

Skiftet mellom horisontale og vertikale kledninger er med på å skape liv i fasadene. Inngangspartiet kan være brutt opp med en klar og synlig farge. Feltet er med på og forsterke det moderne utrykket og fremheve området der boligen ønsker beboere og gjester velkommen. Det er et område som man ønsker skal synes godt og ta fokus.

Fasade utrykket er i tråd med tiden med bruk av større homogene flater i samme materialet og fargespill, samt detaljer som er uthevet i form av fargevalg rundt vindu, dører, balkonger og andre element hvor dette blir pent og naturlig.

Innendørs

Når man prosjekterte boligene i Selnes serien var det viktig å skape gode planløsninger for å få funksjonelle hjem som beboere kunne trives i. Gjennomtenkte disponeringer av plass og gode romløsninger var med på å skape gode boliger til mange former for familier, store og små.

Det ble lagt vekt på å skape gode private soner som er blitt viktigere enn noen gang i en hverdag der alle er i kontakt, hele tiden. Medievaner har også endret seg, noe som krever at den tradisjonelle sofa og tv løsningen ikke lengre er så aktuell eller godt brukt.

Avstander

Nærbutikk Rema 1000          280m

Barne og ungdom skole         1500m

Sortland sentrum                   2000m

Ski og tur terreng                   1200m

Bussholdeplass                       350m

LEDIGE LEILIGHETER OG BOLIG

TOMANNSBOLIG

FIREMANNSBOLIG

ENEBOLIG M/ GARASJE

ENEBOLIG M/ UTLEIEDEL