SELNES TOMANNSBOLIG

Velkommen til Selnes tomannsbolig

Selnes tomannsbolig er en leken og frisk bolig. Boligen har hele fire soverom, noe som gir et stort spillerom til de fleste familier. Det er brukt mye tid på å få frem gjennomtenkte planløsninger med optimal plassutnyttelse. Boligen føles romslig og meget funksjonell for en liten familie.

Boligene er dratt litt fra hverandre for å forsterke følelsen av privatliv, selv om at boligene er kjedet. Store flotte vinduer slipper lyset inn i boligen i begge etasjene og er med på å øke bokvaliteten innomhus.

Selnes tomannsbolig har hele fire soverom som gir beboerne mange muligheter. Trenger man ikke alle soverommene til familien, kan man fint gjøre om rommet i andre etasje eller ved inngang til et hjemmekontor, gjesterom eller hobbyrom til familien.

I en familie har alle større eller mindre grad behov for privatliv i sitt eget hjem. Gode og varierte privatsoner i hjemmet kan gi økt trivsel og gi beboerne den alenetiden man trenger i hverdagen.

1.ETASJE

I første etasje finner man hele tre soverom. Om man ikke trenger å bruke alle fire soverommene, kan man velge å bruke rommet ved inngangen til et arbeidsrom eller hobbyrom. Det er også meget praktisk å bruke gjesterom da de ligger litt vekk fra de andre soverommene, samt at det har nærheten til badet nede. I denne etasjen finner man også et bad med god størrelse, og en bod som kan være godt egnet til å henge fra seg ytterklær. Det vil også være en god løsning og legge tilrette for lagring under trappen med tanke på nærhet til vaskemaskin, bad, gang og soverom.

I etasjen er det tegnet inn en praktisk forstue til soverommene nede. Denne kan brukes som en TV-stue eller lekerom, og er ideell for en familie med barn. Dette er et perfekt sted å trekke seg tilbake om man behøver litt tid for seg selv eller ønsker privat tid med venner vekk fra foreldrenes åsyn. Dette er en spesielt gunstig løsning for en familie med barn i skolealder.

BRA per boenhet første etasje: 61,7 m2

2.ETASJE

I andre etasje i tomannsboligen er det tegnet inn et stort og flott hovedsoverom med en walk-in garderobe. Soverommet er plassert i den umiddelbare nærheten til eget bad. Hvis man bare ønsker å bruke soverommene i etasjen under, er dette et perfekt rom til å bruke som hjemmekontor, hobbyrom og gjesterom. Da kan man bruke garderoben som bod.

Stuen og kjøkkenet i tomannsboligen er åpen og lys. Store vinduer sørger for et godt lysinnslipp i oppholdsrommet. Selnes tomannsbolig har en hyggelig balkong der man kan nyte fine dager med en kopp kaffe og en god bok. Her får man også plass til et lite terassebord slik at man kan nyte for eksempel frokosten ute i frisk luft eller en varm helgedag.

BRA per boenhet andre etasje: 64,2 m2

KJØKKEN

Systemhus leverer boliger med kjøkken fra kvalitetsleverandørene JKE Design, Sigdal og Drømmekjøkkenet. Din lokale forhandler velger ut den modellen og leverandøren som passer det lokale samarbeidet, beliggenhet og leveranse. Alle leverandørene har satt opp forhåndsprosjekterte kjøkken til alle boligene.

Kjøkkenet i de fire boligmodellene er nøye planlagt og plassert av erfarne kjøkkendesig- nere. Det er sørget for gode store arbeidsflater, fornuftig plassering av hvitevarer og at beboerne skal ha tilstrekkelig med lagringsplass.

Ved kjøp av boligen vil utbygger kunne gi kjøperne mulighet til å oppgradere til andre typer kjøkkenflater og benker innenfor det mulighetsrommet som er satt i planløsningen og prisbildet. Profesjonelle kjøkkenkonsulenter fra de respektive kjøkkenleverandørene vil kunne være tilgjengelig for å gjøre ønskelige endringer på kjøkkenet. Utbygger vil informere om hvilke valgalternativer som følger med kjøp av boligen.

BADEROM

Badene er laget som ferdige moduler fra Teknobad. Dette gjør at man har god kontroll på membraner, gjennomføringer og tekniske løsninger. Badekabinene er produsert med en støpt plate og veggene er bygget opp av sand- wichelementer. Vann og avløp til kjøkken kobles også på badekabinen slik at alt som har med våtrom å gjøre ligger i denne enheten.

Alt utstyr er ferdig montert fra fabrikk og de løftes på plass og kobles sammen. Kabinene står over hverandre noe som fører til at man kun får et oppstikk for vann og et for avløp pr. 2 stk bad.

Badekabinene i 2 etasje på eneboligen og tomanns- boligen kan bestilles med badekar istedenfor dusjvegger. Alle badekabinene er helt like med små avvik på dørplasseringer og evt. fliser/innredning.