Nybygd tomannsbolig STRAND II

Blindgate – Nydelig utsikt! (2 av 4 SOLGT)

Pris

3 560 000,-

Areal
113,7 m²

Praktisk vertikaldelt tomannsbolig med moderne utførelse og fine slette linjer som passer utmerket til barnefamilier. Boligen har i realiteten 3 store gode soverom, men dens arkitektvalgte løsninger gir deg om nødvendig muligheten til å utvide til 4 soverom ved å omgjøre loftstue til soverom.
Vaskerommet er plassert rett innenfor inngangspartiet slik at barna lett kan hive av seg skitne støvler og regntøy.

Stue/kjøkken løsningen i 1. etasje skaper et flott åpent areal der familien kan hygge seg sammen. Kombinasjonen av store vindusflater og at boligen er vestvendt ut mot havet gir mye dagslys og god utsikt. Verandadøren ved kjøkkenet gir deg lett tilgang til husets vestvendte terrasse i front.
Loftstuen i 2. etasje er perfekt for enten barna eller de voksne, den kan funger som TV stue eller en plass hvor man kan nyte den fantastiske utsikten ut mot havet.
Boligens vestvendte beliggenhet gir deg panorama utsikt og sol fra morgen til kveld.
Denne leiligheten er mot sør.

FASILITETER
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Utsikt
  • Turterreng
ANNEN INFO

Innhold

1.etg.: Entre, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
Loft: Stue, 2 soverom, bad og bod.

Standard

Boligen har utvendige kledning av typen Møre Royal Grå. Materialene er svært vedlikeholdsvennlig – både trykkimpregnert og kokt i olje. Enkel og rask etterbehandling med et lett strøk olje anbefales etter 15-20 år. Kledningen har en råtegaranti på hele 50 år!
Boligen er såkalt listefritt hus med fine slette overflater av hvitmalt gips. Der er ingen lister rundt vinduer og i tak. Gulvet består av Berry Alloc laminatgulv på alle rom foruten bad og teknisk rom.
På veggene i bad og teknisk rom er det baderomsplater og flis på gulv.

Kjøkken leveres komplett med hvitevarer slik som vist på tegning og av høy kvalitet fra Marbodal. Det er valgt hvite fronter med grep av rustfritt stål og benkeplate av Eik.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på begge bad og i entre. Oppvarming for øvrig ved elektrisitet.

Beliggenhet

Strand Syd er et av de nyeste boligfeltene på Sortland. Strand har mye å by på og mange kvaliteter – vakkert landskap, barnehage, skole, butikk, panoramautsikt og er velsignet med sol fra morgen til kveld. Det er kort vei til sentrum, golfbanen på Kjerringnes, badestranda i Sigerfjord og Strandheia rett bak huset. Boligen ligger i blindvei uten gjennomgangstrafikk.

Tomten

Tomteareal: 367
Tomtetype: Eiet tomt

Parkering

Innkjørsel leveres gruslagt og tomtene maskinplanert. Det er god parkeringsplass på tomtene.

Adkomst

Enkelt adkomst fra offentlig veg.

Bebyggelsen

Området er bebygget med nyere eneboliger og tomannsboliger.

Diverse

Vinduer Norgesvindu hvitmalt. I henhold til TEK 10 med hensyn til energikrav og sikkerhetsforskrifter.

Takrenner: Isola sort stålt. Taktekke: Decra sort.

Klimapakke. Balansert ventilasjon med 80 % varmegjenvinning og sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje.

Røropplegg med rør-i-rør og innfelt koblingsskap i vegg. Utvendig, frostsikker tappekran.

Tilgang til fiber.

Boligen tilfredsstiller alle bygningstekniske krav i TEK 10.

Trygt kjøp med 5-års reklamasjonsrett.

Eiendom

Rødmyrveien 10a, 8406 Sortland
Gnr.1 Bnr.434 i Sortland kommune

Eierform

Selveier

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje – Energikarakter B

Finansiering

Som et av landets største finanskonsern tilbyr DNB Bank ASA alle typer banktjenester til konkurransedyktige priser. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Konsesjon

Søknad om konsesjon påkrevet: Nei
Egenerklæring om konsesjonfrihet påkrevet: Nei

Økonomi

Prisantydning: 3 560 000,-

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
10 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi: 400.000,-)
——————————————————–
11 222,- (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 571 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtagelse

Boligen er klar for innflyttning.

Byggemåte

Bindingsverk på støpt plate, tak tekket med decra, stående bordkledning og vinduer med 2-lags isolerglass.

Radonmåling

Fra 01.01.2014 må radonverdier oppgis for alle boliger hvor det foregår utleie. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Se også: http://www.nrpa.no/radon/radon-iutleieboliger
Selger opplyser at status for denne eiendommen er:
Det er/er ikke foretatt radonmåling etter Strålevernforskriften. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og ev. tiltak.

Skolekrets

Strand barneskole.

Tinglyste bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Utleie

Det foreligger kun en bruksenhet.

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Salgs- og betalingsvilkår mv.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til en grundig besiktigelse av eiendommen gjerne sammen med sakkyndig. Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. Dette betyr bl.a. at det kun foreligger en mangel når:

– Kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
– Videre kan det foreligge en mangel når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, eller når tomtearealet er vesentlig mindre enn oppgitt.

Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til meglerens klientkonto før overtagelse.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmeloverføring av eiendommen til seg må det tas forbehold om dette i bud.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen innen 5 år fra overtagelsen. Forsikringen må bestilles senest ved kontraktsignering. Ta kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon.

Meglers rett til å stanse gjennomføringen av en transaksjon

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §§ 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Budgivning

Ifølge forskrift om eiendomsmegling §6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter budaksept. Budgivere kan få utlevert anonymisert budjournal. Forøvrig henvises til informasjon på budskjemaet.

Omkostninger

3 560 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
10 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi: 400.000,-)
——————————————————–
11 222,- (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 571 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.
Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1870
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 434

Rødmyrveien 10a, 8406 Sortland