Selnes boligfelt – Siste sjanse

Selnes boligfelt er et helt nytt boligfelt sentralt nord for Sortland sentrum. Denne delen av byen har de siste årene fått flere nye butikker og utvikler seg videre. Felte ligger sentralt plassert med panoramautsikt mot Sortlands sundet og Hurtigruten som passerer to ganger om dagen.

Rundt feltet er det etablert en tursti som fører deg til fantastiske tur- og skiterreng eller til sjøen hvor kommunen planlegger badestrand. Man finner også alpinbakke i nærheten. Rema 1000, Felleskjøpet og Biltema ligger bare noen 100 meter fra feltet og bussholdeplassen finner du like ved.

Selnes tomannsbolig er en leken og frisk bolig. Boligen har tre soverom, noe som gir et stort spillerom til de fleste familier. Det er brukt mye tid på å få frem gjennomtenkte planløsninger med optimal plassutnyttelse. Boligen føles romslig og meget funksjonell for en familie.

Boligene

Boligene er dratt litt fra hverandre for å forsterke følelsen av privatliv, selv om at boligene er kjedet. Store flotte vinduer slipper lyset inn i boligen i begge etasjene og er med på å øke bokvaliteten innomhus.
Selnes tomannsbolig har tre soverom som gir beboerne mange muligheter. Trenger man ikke alle soverommene til familien, kan man fint gjøre om rommet i andre etasje eller ved inngang til et hjemmekontor, gjesterom eller hobbyrom til familien.

I en familie har alle større eller mindre grad behov for privatliv i sitt eget hjem. Gode og varierte privatsoner i hjemmet kan gi økt trivsel og gi beboerne den alenetiden man trenger i hverdagen.

På feltet har totalt 20 enheter, 19 SOLGT. Dermed siste sjanse for å sikre seg bolig her. Ta kontakt ved interesse!

FINN-kode: 155661197

Kontakt oss

Raymond Solheim

Raymond Solheim

Vesterålsgata 70, 8400 Sortland
Mob. 90 96 83 50
e-post: Raymond@kanstad-trelast.no