Kanstadhytta logo           – variasjon og særpreg

Kanstadhytta har modeller i tradisjonell eller moderne stil, en hytteserie basert på langsmale Nordlandshus, og en egen serie Kysthus i 1,5 etasje med moderat sveitserdekor. Vi har også utviklet en egen serie spesielt for «kaikanten», det vil si moderne Rorbuer som rommer de fasiliteter de fleste i dag etterspør.
Kanstadhytta er vårt eget hyttemerke, tegnet av Henrik Kantun. Leveres som byggesett med sporfrest pre-cut – et tidsbesparende byggesystem som også benyttes på de fleste Systemhus. Fordi Kanstadhytta er DAK tegnet i Autodesk Revit er det enkelt å tilpasse en standardhytte til din tomt, din utsikt, ditt rombehov, din økonomi og ditt ønske om stil. Ved å endre vindustype, omramming og staffasje er det enkelt å endre stil fra tradisjonell til moderne og vise versa.  Vi har også mulighet til, i prosess med deg, å skreddersy akkurat den hytta du drømmer om. Og med Autodesk Revit visualisere hyttedrømmen i 3D, utvendig og innvendig.
Noen av de store hyttemodellene kan med enkle grep tilfredsstille krav i Teknisk Forskrift til boligformål (isolasjon, universell utforming, ventilasjon m.m). «Kan leveres som bolig» er anført på de modeller som enkelt lar seg tilpasse.
Kanstadhytta kan dermed tilby noe for enhver smak. Du kan søke opp alle hytter (hele modelloversikten) eller filtrere søket til en av de fem kategoriene her: