Velkommen som kunde hos Kanstad Trelast!

Kanstad Trelast AS ble etablert som trelastforretning av Jacob Kanstad i 1948. Bodil Kanstad, 4. generasjon Kanstad leder nå en bedrift med over 30 ansatte og har årsomsetning på om lag 60mill ex. mva. I tillegg sysselsetter vi omtrent like mange selvstendige handverkere gjennom samarbeidsavtaler (byggmestre, murere, flisleggere, malere og elektrikere). Kanstad Trelast er en betydelig regional byggeaktør med hovedkontor, lager og Byggtorget butikk i Lødingen. Salgskontor hus/hytter for Sør-Troms i Harstad og for Vesterålen på Sortland.

Vårt mål er større enn å gi deg et sted å bo.
Vi vil også gi deg noe å være stolt av.

En solid kompetansebedrift med over 70 år i bygningsbransjen

Kanstad Trelast har maktet å tilpasse seg endringene som har vært nødvendig i forhold til marked, teknologi og krav fra myndighetene.

Fagkunnskap betyr trygghet

Vi tilfredsstiller alle krav til mesternemda. Vi har 3 byggmestre og 2 rørleggermestre i bedriften.

Aktiv opplæringsbedrift

Det er viktig å føre kvalitet videre. Vi er godkjent lærebedrift for tømrere og rørleggere og har kontinuerlig lærlinger hos oss.

Sentral gokjenning for ansvarsrett

Vi har godkjenning i alle landets kommuner og har systemer som ivaretar Statens Bygningstekniske Etats strenge kvalitetskrav.

Medlem av BYGGtorget

Gunstige innkjøp gir deg konkurransedyktige priser og gode kampanjetilbud hele året. Byggevarelager og byggshop med godt utvalg i verktøy og jernvarer i Lødingen.

Systemhusforhandler for Sør-Troms, Vesterålen og Lødingen

Med på å starte Systemhuskjeden for over 50 år siden. Er nord-norges største forhandler. Årets forhandler i Norge i 2008.

Vårt eget hyttemerke. Små og store – for fjord og fjell

Tradisjonelle og moderne hytter, nordlandshus, kysthus og rorbuer. «Skreddersøm» etter avtale.

Møbelkjøkken eller flatpakket inkludert hvitevarer

Vi 3D tegner ditt nye kjøkken og gir deg et godt tilbud med fotorealistiske bilder inkludert hvitevarer. Fagmessig montering.