Aurora – Herskapelig bestselger

Bokvaliteter

  • Følelse – Et av Systemhus sine mest populære hus gjennom tidene
  • Behov – Et stort og romslig hus for en familie med små eller store barn
  • Økonomi – Man kan også tegne inn en utleiedel i boligen
  • Sosialt – Et romslig kjøkken gjør det enkelt å invitere til selskap, bursdager og andre hyggelige anledninger
  • Stilart – Huset har en klassisk stil som aldri vil føles umoderne
  • Uterom – Flott dobbeltdør i front skaper nærhet til hagen med uteaktivitet og lekende barn
  • Fleksibel – Husmodellen er tegnet i utallige varianter etter familiers behov

En herskapelig bolig med vindusløsninger som gir huset et åpent preg og lyse, luftige rom.

Det majestetiske uttrykket med søylene, det buede, store vinduet i midten av fasaden og symmetrien i hele boligen har gjort Aurora til vår mest populære herskapelige bolig. Ta en titt på de store gode rommene, helt fra hallen og gjennom hele huset!

Dette herskapelige huset er det stort og romslig hus for en familie med små eller store barn. Vindusløsningene gir et åpent preg med lyse, luftige rom. Vi har tegnet mange varianter av Aurora, ulike varianter som din lokale forhandler kan vise deg.

Aurora kan også leveres som murhus. Kunden kan også velge mellom ulike kombinasjoner av tre- og murfasade. Med en helhetlig fasade i mur fremstår dette klassiske huset på en særdeles attraktiv måte.

Husets 1. etg

Midtpartiet gir et eksklusivt og majestetisk inntrykk. Hallen og stuen på hovedplanet er svært romslige, og gjesterommet har eget bad. Romslig kjøkken med direkte utgang til balkong gir et perfekt samlingsrom for familien, både til måltider og annet hyggelig samvær. Et stort vaskerom og stor bod gir mye rom til hverdagslige gjøremål og lagring.

Husets 2. etg

Øvrige soverom og hagestue ligger i sokkeletasjen. Soverommene er romslige, noe som er en god kvalitet for alle i familien. Den ekstra stuen fungerer fint som TV-stue eller som oppholdsrom for eldre barn som ønsker mer privatliv. Flott dobbeltdør i front skaper nærhet til hagen med uteaktivitet og lekende barn. Hvis foreldresoverom og bad flyttes opp, kan sokkelen enkelt innredes som utleieenhet.

Boligtype          Enebolig
Soverom            4
Primærrom       258,6 m²