Cubo – funkishus med karakter

Bokvaliteter

  • Behov – Romslige rom i et hus med begrenset grunnflate
  • Stilart – Kvadratiske form og stramme linjer for deg med interesse for design og minimalistisk arkitektur
  • Praktisk – Lett tilgang til bad/vaskerom etter trening eller med våte barn
  • Plass – Spennende arkitektur med god plassutnyttelse
  • Romslig – En åpen galleriløsning opp til 2. etasje gir stua særpreg
  • Takterrasse – Et fantastisk areal på taket som kan innfri de fleste sine behov for privat sone

Et enkelt og særegent hus med kvadratisk arkitektur.

Med sitt kvadratiske, minimalistiske ytre, har Cubo blitt en populær bolig. Den kubistiske formen gir god utnyttelse både arealmessig og i forhold til tomteutnyttelse. Åpen galleriløsning fra stue, store vindusflater og ikke minst en herlig takterrasse gjør dette huset til en attraktiv bolig.

Cubo kan også leveres med hel murfasade eller som kombinasjon av tre- og murfasade. Cubo som murhus understreker funkispreget ytterligere og skaper et funkishus som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Boligens 1. etg

Rett fra entreen har du lett tilgang til bad og vaskerom etter trening eller med våte barn. I første etasje finner du også sosialsonen med stue, spisestue og kjøkken. Her er det en åpen stue/kjøkkenløsning med en åpen galleriløsning opp til andre etasje. Dette gir stua særpreg.

Boligens 2. etg

I andre etasje finner du tre soverom med et stort bad og en bod. Fra denne etasjen ser du rett ned på stua i første, og du kan følge trappa opp til takterrassen.

Boligens 3. etg

Funkishuset har en stor takterrasse som gir familien et godt og skjermet uterom. Her kan man lage gode soner til grilling, soling eller avslapning på varme sommerkvelder.

Boligtype          Enebolig
Soverom            3
Primærrom       123,9 m²