Hillevåg

Bokvaliteter

  • Behov – Tilpasningsdyktig – passer inn i forskjellige miljø.
  • Stilart – Moderne, tidsriktig design med stramme linjer.
  • Plass – Store, gode rom gjennom hele boligen, med stue/kjøkken delen som naturlig midtpunkt
  • Parkering – Overbygd oppstillingsplass for bil under terrasse
  • Uterom – Gode uteplasser, flere uteplasser som man kan ha stor glede av gjennom døgnet
  • Romslig – 4 soverom og egen tv stue gir mange muligheter og stor frihet.
  • Takterrasse – Flott terrasse oppe på taket av garasjen

Stor og moderne funkishus tilpasset skrånende tomt.

Her får du masse plass over to plan, mye dagslys inn i oppholdsrommene, praktisk planløsning og egen garasje med sportsbod. I tillegg har huset stor utleieenhet i sokkel som kan gi et godt tilskudd til boligfinansieringen.

Dette funkishuset er tilpasningsdyktig og passer inn i flere forskjellige miljø, med tidsriktig design og stramme linjer. Arkitekturens enkelhet gir et rolig og tidsløst uttrykk. Huset har flere gode uteplasser som man kan ha stor glede av gjennom døgnet. I tillegg har Hillevåg en integrert garasje til hoveddelen.

Sokkel

Romslig utleiedel med hele to soverom gir mulighet for skattefri leieinntekt. Det er også en naturlig en naturlig oppstillingsplass for bil, delvis med overbygd bod, i tilknytning til utleiedelen. Dette gir en ekstra verdi for potensielle leietakere.

Husets 1.etg

Hillevåg har store, gode rom gjennom hele boligen med stue/kjøkken som et naturlig midtpunkt. Et soverom og bad i etasjen kan fungere godt som foreldresoverom eller til en ungdom. Etasjen har en flott luftebalkong hvor man kan nyte kveldsroen på fine dager.

Husets 2.etg

Denne etasjen har fire soverom og egen TV-stue som gir mange muligheter og stor frihet i den øverste etasjen. Store vinduer slipper inn lyset og gir flott utsikt i høyden. En stor terrasse oppe på taket av garasjen åpner for å tilbringe mye tid utendørs, men likevel skjermet når været tillater det.

Boligtype          Enebolig
Soverom            4
Primærrom       200,9 m²