MiljØko – Et klassisk trehus

Bokvaliteter

  • Behov – Praktiske, gode romløsninger – meget godt utnyttet bolig
  • Økonomi – En kostnadseffektiv bolig
  • Stilart – Tradisjonell byggestil, passer de fleste
  • Plass – Store oppholdsrom
  • Uterom – Sportsbod rett ved inngangen er praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen
  • Fleksibel – MijØko kan man få med eller uten loftsrom

Kostnadseffektivt hus som passer de fleste.

Perfekt hus for førstegangsetablerere, både i størrelse og pris. MiljØko har en tradisjonell klassisk byggestil som passer de fleste. Arkitekturen er tidløs og vil alltid være en attraktiv bolig for videresalg om man på et senere tidspunkt ønsker en større bolig.

MiljØko 81 og 104 har praktiske og gode romløsninger, med store oppholdsrom og mulighet for flere ulike løsninger. MiljØko 104 har en større stue enn MiljØko 81, samtidig som boligen har en loftetasje.

MiljØko 81

MiljØko 81 har to soverom og leveres uten loftetasje. Huset har en stor stue, ett romslig kjøkken, store soverom og bad. Kort og godt et hus med få, men store og god rom. Sportsbod rett ved inngangen er praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen. Boligen har en stor entré med bod.

MiljØko 104

MiljØko 104 har en delvis åpne kjøkkenløsning og en romslig stue på over 30 m2. På hovedplan er også ett romslig soverom og bad/vaskerom. Entreen har en god størrelse for lagring av yttertøy og det er en praktisk utebod nær inngangen.

På loftet finner vi to soverom, hvorav et ligger rett ved et stort og godt bad med et takvindu som gir god lystilgang. Her er også en bod og en loftstue som kan brukes til TV-stue eller lekerom til barna.

Boligtype          Enebolig
Soverom            3
Primærrom       121,1 m²