Sande – Et populært klassisk hus

Bokvaliteter

  • Følelse – Flott lys inn i boligen gjennom de store glassflatene. Arken som går helt fra tak og ned til bakken er med på å skape dette husets særpreg
  • Behov – Fire soverom gjør Sande til et hus for en familie å vokse i
  • Stilart – Kombinerer det klassiske og det moderne ved bruk av store glassflater og åpne løsninger. Et spennende hus som mange har falt for
  • Praktisk – Sande ble utviklet i tett samarbeid med Systemhusforhandlere og har dermed kvaliteter markedet etterspør
  • Plass – Stort kjøkken og stue i vinkel
  • Uterom – Skyvedør fra stua og ut i terrenget skaper en flott nærhet til naturen og utelivet. Topp for barnefamilier

Romslig hus med kvaliteter hentet både fra det moderne og det tradisjonsrike.

Sande er en av våre absolutt mest populære hustyper. Arkitekten har kombinert det klassiske og det moderne ved bruk av store glassflater og åpne løsninger.

De mange store vindusflatene slipper inn godt med lys i boligen, noe som er viktig for inneklimaet og bomiljøet. Arken med vinduer som går helt fra tak og ned til bakken er med på å skape dettes husets særpreg.

Mye lys strømmer inn i huset, som gir en sterk opplevelse av nærhet til verden utenfor. Det er god flyt mellom inne- og uterommene.

Sande ble utviklet i tett samarbeid med våre Systemhusforhandlere og har dermed mange av de kvalitetene som markedet etterspør!

Husets 1. etg

På husets hovedplan finner du stue, kjøkken med integrert spisestue, et soverom, bad, bod og hall. Det store kjøkkenet har en fantastisk spiseplass, der du kan sitte å nyte maten med flott utsikt mot utemiljøet.

Husets 2. etg

Oppe ligger tre soverom, bad og loftsstue med et fantastisk takvindu. Fire jevnt store soverom gjør Sande til et hus for en familie å vokse i. De gode rommene gjør det enklere for de som ønsker det å trekke seg tilbake for litt privat tid.

Boligtype          Enebolig
Soverom            4
Primærrom       188,9 m²