Karakter XL – Et moderne drømmehjem

Bokvaliteter

  • Behov – En forstørret variant av vår mest populære funkisbolig, Karakter 1p
  • Stilart – En arkitektur som passer mange, både mennesketyper og tomter
  • Praktisk – Gjestetoalett i 2. etasje
  • Bodplass – Mye bodplass både inne og ved carport
  • Parkering – En praktisk carport for å kunne gå tørrskodd mellom bil og bolig
  • Fleksibel – Stort kjøkken med stuer som kan endres ved bruk av skyvedørene
  • Romslig – 4 soverom hvor foreldresoverom har eget bad og garderobe
  • Takterrasse – Takterrassen over carporten på hele 30 m2

En av landets mest solgte funkishus har fått enda bedre plass.

Karakter XL ble tegnet etter ønsker fra kunder som ønsket en større utgave av Karakter 1p, som i sin tid ble kåret til Nordens fineste. Det gode designet er det samme, løsningene likeså. Det økte arealet har åpnet for enda et soverom, større bad og stue/kjøkken. Takterrassen er den samme, det samme er de geniale sportsbodene.

Karakter XL er en spennende og tidløs bolig som de fleste familier kan trives i. Praktiske, moderne og meget fleksible løsninger gir deg alle muligheter til å uttrykke deg selv. Huset kan leveres med både flatt tak eller pulttak.

Den moderne boligen har en romslig terrasse som gjør at familien kan oppholde seg utendørs litt skjermet fra naboen. Her kan også barna leke innenfor de voksnes synsfelt.

Husets 1. etg

Karakter XL har fire soverom hvor foreldrenes soverom har eget bad og garderobe, en kvalitet som mange drømmer om til sitt nye hjem. Boligen har rikelig med bodplass integrert i carport. Huset har en gang på hele 16 m2, med en liten walk-in garderobe, som gjør det lettere å organisere yttertøyet og få kontroll på skitt som kommer utenfra.

Husets 2. etg

Karakter XL har en veldig smart løsning i andre etasje med stuer som kan endres ved bruk av skyvedørene. Et stort kjøkken er plassert i hjertet av huset, hvor man kan se for seg mange hyggelige stunder med familien. En flott plass for barna å gjøre lekser, mens de voksne ordner maten.

Det er også et praktisk gjestetoalett i andre etasje. Takterrassen over carport er på over 30 m2.

Boligtype          Enebolig
Soverom            4
Primærrom       179,6 m²