Perspektiv – moderne og luftig bolig

Bokvaliteter

  • Følelse – Åpen himling på stue skaper en flott romfølelse
  • Komfort – Foreldresoverom med eget bad og garderobe
  • Praktisk – Fra entré kan man gå rett inn på vaskerom/bad
  • Arkitektur – Store deler av stuen har åpen himling mot gangbro mellom soverommene i 2. etasje
  • Spesiell – Ulik bruk av takutstikk og kledning skaper spennende fasader
  • Romslig – En innholdsrik bolig med 3 bad og mulighet for 4 soverom

Moderne hus med mange smarte løsninger

I Perspektiv har arkitekten tatt med seg elementer fra tradisjonell byggestil inn i et moderne hus. Dette har gitt oss en innholdsrik enebolig, med mange smarte løsninger. Boder ved entre/vaskerom, privat avdeling oppe og hovedsoverom som har eget bad og walk-in-garderobe.

Den åpne løsningen mellom etasjene gir et luftig og lett bomiljø som familien vil sette pris på. Det slipper også lys inn gjennom hele boligen, noe som kan gi oss mer energi i hverdagen. Boligens mange vinkler bryter opp fasaden og skaper et spennende hus.

Kunden kan velge ulike kombinasjoner av kledning, noe som åpner for individuelle løsninger. Perspektiv kan leveres med en kombinasjon av tre- og murfasade. Dette gir huset et helt spesielt særpreg.

Husets 1. etg

Det moderne husets hovedplan har et stort kjøkken og en luftig stue som skaper god romfølelse. Store deler av stuen har åpen himling mot gangbro mellom soverommene i andre etasje som skaper en flott romfølelse. Bibliotek, gjesterom eller TV-stue med store døråpninger til hall.

Fra entré kan man gå rett inn på vaskerom/bad som er spesielt praktisk om man har små barn, eller kjæledyr som drar med seg skitt utenfra.

Husets 2. etg

En innholdsrik bolig med tre bad og mulighet for fire soverom. Foreldresoverom med egen walk-in-garderobe og stort bad. Det er også en stor bod i tilknytning til hovedsoverommet som er meget praktisk for lagring. Elegant gangbro over stuen til to soverom. Den åpne løsningen ned mot stuen gjør at man også får en romslig og luftig følelse, og får en nærhet mellom etasjene.

Boligtype          Enebolig
Soverom            4
Primærrom       169,4 m²