Helen & Hard – Unikt arkitekttegnet trehus

Bokvaliteter

  • Følelse – Mye luft – høyt under taket – åpen løsning
  • Bomiljø – Gjennomgående bruk av tre – godt for den mentale helsen
  • Sosialt – Hjerterom – samlingsrom for familien midt i huset
  • Stilart – Mye lys – store vindusflater
  • Privtliv – En privat sone – loftsrom med mye lys
  • Parkering – Carport slik at man kan gå tørrskodd fra bilen og inn
  • Uterom – Flere uteområder – nærhet til natur
  • Takterrasse – Flott privat takterrasse med utgang fra loftsstuen

Lekker, moderne enebolig som er utarbeidet i samarbeid med det anerkjente arkitektkontoret Helen & Hard.

Systemhus by Helen & Hard er designet med tanke på en moderne livsstil. Gode luftige sosiale arenaer, private soner for alenetid og ro. Hyggelige utendørssoner gir beboerne en flott kontakt med uterommet på fine dager. Et hus som fremmer mental og fysisk helse.

I dette moderne huset har vi løftet taket 20 centimeter for å skape et luftig og romslig oppholdsrom for familien. Spilene i taket, samt trematerialer som går igjen i gulv og vegger, er med på å gi et naturlig og tidløst uttrykk.

Alle etasjene har utganger til terrasse eller hage. I tillegg slipper store vinduer lyset og naturen inn i rommene. Man vil ha kort vei ut hvor enn man befinner seg i huset.

Husets 1. etg

I første etasje finner man kjøkkenet som er utformet med fokus på funksjonalitet og trivsel. Vinkelformen gir store flater å jobbe på og skiller kjøkkenet fra stuen. Den gir også en fin serveringsdisk når man har selskap.

Husets 2. etg

Andre etasje består av fire store soverom. Soverommene knyttes sammen med en luftig og lys gang, med åpning ned til første etasje. Soverommene egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor. En terrasse i andre etasje, med utgang fra hovedsoverommet, gir en mulighet til en stille stund på kvelden eller morgenen, samt å lufte klær og dyner når det trengs.

Husets 3. etg

I øverste etasje finner man ei koselig loftstue hvor man kan trekke seg litt bort, hvor man kan ha venner på besøk, jobbe litt eller bare slappe av i ro og fred. Et slikt ekstra oppholdsrom passer bra i en familie med barn i alle aldre.

Loftstuen har tilgang til en flott takterrasse på hele 42 m2 hvor man kan nyte finer dager i skjermede omgivelser. Takterrassen gir et flott privat sted for familien å slappe av.

Boligtype          Enebolig
Soverom            4
Primærrom       206,1 m²